Blog
6/3/2023

Maak kennis met yourUX: 6 vragen aan Esra

Aan de hand van 6 vragen stellen we onze yourUX collega's aan je voor. Hier is... Esra

1. Wat is jouw rol bij yourUX?

UX-researcher

2. Wat is daar zo leuk aan?

Websites en apps zijn een belangrijk onderdeel van de klantbeleving en daarom vind ik het ook belangrijk dat gebruikers een zo positief mogelijke ervaring hebben. Met verschillende vormen van UX onderzoek zie je ook hoe gebruikers de site of app ervaren en dat geeft veel inzichten in wat (niet) werkt.

3. Hoe ben je bij yourUX terechtgekomen?

Met een afgeronde studie consumentenpsychologie en ervaring in UX onderzoek ben ik bij Blauw begonnen als research manager customer experience. Toen we vanuit Blauw besloten een nieuw label op te zetten speciaal gefocust op UX, werd ik super enthousiast! Een nieuw, fris en no-nonsense label die UX onderzoek op een simpele manier naar de klant wil brengen is iets waar ik mij helemaal in kan vinden ūüėä

4. Wat vind jij nou een coole, goed werkende website? En waarom?

Mag het ook een coole app zijn? Zelf ben ik fan van too good to go. Lekker eten en ook nog eens voedselverspilling tegen gaan: 2 vliegen in 1 klap!

5. Wat is jouw favoriete website/app functionaliteit? En waarom?

Wanneer sites je persoonlijke gegevens onthouden via cookies. Dat scheelt een hoop tijd met invullen en inloggegevens zoeken.

6. yourUX bevindt zich midden in Rotterdam. Wat betekent Rotterdam voor jou?

Ik ben opgegroeid in een dorp vlakbij Rotterdam en daarom is Rotterdam voor mij altijd de 'grote' stad geweest waar er altijd wat leuks te doen is. In mijn studententijd ben ik verhuisd naar Rotterdam en daar niet meer weggegaan. Ik ben gaan houden van de niet lullen maar poetsen mentaliteit.

Iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje

...direct in je mailbox!

test