Nieuws
9/4/2024

Agile testen met de Testroulette: laagdrempelig testen zonder zorgen

Een jaar lang elke maand testen, dat is wat we aanbieden met de yourUX Testroulette. Valideer je concepten, test je nieuwe flows, of zie hoe gebruikers jouw website of applicatie ervaren. In april bieden we een speciaal introductietarief van 15.000 Euro per jaar voor nieuwe en bestaande klanten.

Maandelijks zorgen wij voor 6 respondenten die klaar zitten om jouw designs te testen. 10 keer testen we online met algemeen Nederlands publiek en 2 keer op ons kantoor met mensen met een beperking. In totaal test je dus in één jaar met 72 respondenten.  

Wij bieden hiervoor drie vormen:

  • Doe het zelf

Zet zelf het onderzoek op en wij regelen de respondenten op een vaste dag in de maand. Je krijgt 6 respondenten toegewezen waarmee je per respondent 20 minuten hebt om je onderzoek te doen.

  • Doe het samen

Je krijgt alle voordelen van Doe het zelf plus de kennis en expertise van één van onze ervaren UX-onderzoekers. Samen zet je het onderzoek op, voer je de tests uit en analyseer je de observaties. Deze optie is flexibel in te zetten wanneer je een frisse blik nodig hebt bij jouw onderzoek.

  • Laten doen

Profiteer van alle voordelen van Doe het samen, maar dan zonder zelf onderzoek te doen. Je ontvangt een inzichtelijk rapport van onze UX-experts met advies op maat. Ook deze optie is flexibel in te zetten wanneer je krap zit in je tijd of je een onafhankelijke test wilt.

De testroulette is ideaal als je streeft naar regelmatig testen. Wij ontzorgen jou in de administratie rondom respondentenwerving en je kunt per ronde beslissen of je hulp nodig hebt.  

Neem contact met Jephta op voor meer informatie over deze vorm van UX-onderzoek.

 

Iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje

...direct in je mailbox!

test